Skip to main content

Біль втрати не описати словами… У Сумах попрощалися з молодшим сержантом Євгенієм Сисенком

У Сумах 30 жовтня попрощалися із загиблим військовим Євгенієм Сисенком. Біля Храму 12 апостолів зібралися його рідні та знайомі. Сюди для відспівування привезли труну з тілом захисника. Євгенія Сисенка мобілізували півтора місяця […]

У Сумах 30 жовтня попрощалися із загиблим військовим Євгенієм Сисенком. Біля Храму 12 апостолів зібралися його рідні та знайомі. Сюди для відспівування привезли труну з тілом захисника.

Євгенія Сисенка мобілізували півтора місяця тому, у вересні.

“На ходу повістку вручили. Тоді почали комісію отож пройшли… Повезли їх на Житомир, його там забракували, в нього хвороба була. А потім у Білу Церкву, а з Білої Церкви у частину туди вже. А тут їх моментально… На третій день він загинув. Тільки 13-го його туди відправили і з 16-го на 17-те він загинув”, – говорить Сергій Сисенко, батько Євгенія Сисенка.

Віддати шану Євгенію Сисенку прийшли його колеги, машинобудівники з Сумського НВО.

“Познайомились на роботі, працювали вже більше ніж 20 років разом, просто в різних бригадах, але все одно там у нас все в купі. Хороша людина була, що сказати? Шкода, звісно”, – каже Олег Оніщенко, колега Євгенія Сисенка.

“Сім’янин нормальний, все було добре. Сім’я залишилась, так. Дочка, жінка, батько живий, брат”, – розповідає Віра Бочарова, сусідка Євгенія Сисенка.

Євгеній Сисенко служив у стрілецькій роті механізованої бригади. Він загинув у Донецькій області внаслідок мінометного обстрілу.

“Молодший сержант Сисенко Євгеній Сергійович проходив службу на посаді кулеметника в Збройних силах України. Загинув 16 жовтня 2022 року, виконуючи військовий обов’язок щодо захисту нашої Батьківщини”, – говорить Руслан Флорчук, начальник групи Сумського центру комплектування та соціальної підтримки

Після відспівування труну з тілом Євгенія Сисенка відвезли на Баранівське кладовище, де його поховали на Алеї Слави. У кінці грудня загиблому захиснику мало б виповнитись 46 років.