Skip to main content

У Великобагачанській громаді прощалися з Іваном Хожієм, який загинув 25 жовтня на Луганщині.

На Полтавщині громада прощалася зі своїм земляком-героєм, уродженцем с.Широке Багачанського Першого старостинського округу Іваном Миколайовичем ХОЖІЄМ. Про це повідомили на сторінці громади. Іван Миколайович Хожій народився 21 жовтня 1977 року у селі […]

На Полтавщині громада прощалася зі своїм земляком-героєм, уродженцем с.Широке Багачанського Першого старостинського округу Іваном Миколайовичем ХОЖІЄМ.

Про це повідомили на сторінці громади.

Іван Миколайович Хожій народився 21 жовтня 1977 року у селі Широке в багатодітній родині. Навчався в Багачанській Першій неповній середній школі, потім – у Хорольському технікумі здобув спеціальність механіка. Строкову військову службу проходив у Житомирській області. Після демобілізації проживав та працював у Харкові.

Захищав Україну на війні командиром танкового екіпажу. Загинув Іван Миколайович 25 жовтня поблизу населеного пункту Сватове Луганської області, ціною власного життя врятувавши від загибелі екіпаж свого танка.

Загинув, захищаючи нас. У розквіті сил і життя…

Така страшна ціна миру і волі, ціна наближення перемоги.

Схиляємо голови, низько вклоняємось та висловлюємо глибокі співчуття мамі Героя Ганні Степанівні Хожій, сестрі Ользі, братам Василеві, Миколі та Віктору. Висловлюємо щирі співчуття дружині, всім рідним, близьким, друзям, побратимам.

Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.

Вічна шана і світла пам’ять Івану Миколайовичу!
Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо.