Skip to main content

«Пожертвував найдорожче – власним життям заради України»: Тернопільщині попрощалися з 25-річним Героєм

В останню дорогу в селі Настасів Великоберезовицької громади провели 25-річного Героя Олега Бахмача. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці. 25-річний воїн у боротьбі за волю та незалежність України пожертвував найдорожче […]

В останню дорогу в селі Настасів Великоберезовицької громади провели 25-річного Героя Олега Бахмача. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

25-річний воїн у боротьбі за волю та незалежність України пожертвував найдорожче – власне життя. Мужній захисник отримав поранення, несумісні з життям під час участі в бойових діях у Краматорському районі на Донеччині, – йдеться в повідомленні.

Останню шану Герою прийшли віддати його рідні, близькі, друзі, односельці, військовослужбовці, представники духовенства, влади і громадськості.

Народився Олег Бахмач 24 липня 1997 року. Навчався у школі в рідному Настасові, після її закінчення був призваний на строкову військову службу. Під час повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини у лавах Збройних Сил України. Був солдатом, стрільцем-санітаром парашутно-десантного батальйону військової частини А 11526.

Олег Бахмач був справжнім патріотом, який любив Україну, спокійним і товариським, мав багато друзів і добре серце. Схиляємо голови перед відвагою, стійкістю та патріотичністю воїна, який вірив у перемогу до останнього подиху і пожертвував власним життям заради світлого майбутнього України, – пишуть на сторінці громади.

Ще за життя, 9 жовтня, Олег Бахмач у соцмережі поділився словами людини, яка сповна віддає своє життя у руки Божі:

Що завтра буде невідомо, якою видасться зима, чи повернемося додому, чи плани зранку не дарма?! Що завтра буде таємниця, а особливо в час війни, давно вже не в руках синиця, небо в ракетах й восени… Завтра? на жаль? не в усіх буде, правда життя досить сумна, гинуть щодня найкращі люди, вічні героїв імена!

У Героя залишилась мати Марія, батько Михайло, сестри Катерина і Ярослава, швагро Андрій, племінниця Софійка та бабуся Ольга.

Вічна пам’ять Герою.