Skip to main content

“У цю гірку мить поділяємо горе родини” війна забрала українських героїв

Захисник з Чемеровеччини загинув у боях під Кропивницьким Хмельниччина продовжує втрачати своїх Героїв. Сьогодні, 31 жовтня, сумна звістка з фронту надійшла на Чемеровеччину. Про загибель чемерівчанина Сергія Анатолійовича Вінярського повідомляють на сторінці […]

Захисник з Чемеровеччини загинув у боях під Кропивницьким

Хмельниччина продовжує втрачати своїх Героїв.

Сьогодні, 31 жовтня, сумна звістка з фронту надійшла на Чемеровеччину. Про загибель чемерівчанина Сергія Анатолійовича Вінярського повідомляють на сторінці громади.

Відомо, що чоловік був 1981 року народження. Захисник проходив службу за контрактом у одному з інженерних батальйонів. Загинув, беручи участь у боях під Кропивницьким.

«У цю гірку мить поділяємо горе родини, сумуємо усі та схиляємо голови в глибокій скорботі, – йдеться у повідомленні. – Завтра очікуємо прибуття тіла нашого загиблого Героя.

Час зустрічі траурного кортежу та похоронного богослужіння обіцяють повідомити пізніше.

Знову трагічна новина: на фронті загинув 38-річний стрілець з Волині

В результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, 25 жовтня 2022 року загинув житель Устилузької громади Вадим Грицюк.

Про це повідомили на сайті громади.

У воїна залишилися діти, дружина, мама.

38-річний Грицюк Вадим Володимирович був стрільцем-помічником гранатометника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону.

У воїна залишилися діти, дружина, мама. Родичі загиблого виявили бажання поховати військовослужбовця на кладовищі села Тростянка.

Завтра, 1 листопада, о 13:00 у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії у Володимирі розпочнеться чин погребіння загиблого солдата Вадима Грицюка.

Про це повідомив Ігор Пальонка.

«Закликаю володимирчан гідно провести вірного сина України, нашого земляка, долучившись до коридору шани, який організовуємо завтра о 12:40.

Живий коридор формуємо від вулиці Павлова, вздовж вулиць Ковельської, Драгоманова та до храму. Поховають полеглого Героя у селі Тростянка», – написав Пальонка.