Skip to main content

Біль втрати не описати словами… На війні за загинули двоє героїв Вадим Жмудь та Дмитро Хайтеров

Бійці із Полтавського і Миргородського районів загинули під час оборони Україну. За яких обставин вони загинули, поки невідомо, про це повідомив речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін. Солдат Вадим Жмудь […]

Бійці із Полтавського і Миргородського районів загинули під час оборони Україну. За яких обставин вони загинули, поки невідомо, про це повідомив речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Солдат Вадим Жмудь із Полтавського району поліг 29 жовтня поблизу села Водяне на Донеччині, каже Роман Істомін. Родом воїн із селища Білики.

Схиляємо голови перед відвагою, стійкістю та патріотичністю воїна, який вірив у Перемогу до останнього подиху і віддав своє молоде життя заради України.

Складно висловити біль утрати відважних синів України, складно знайти слова, щоб втішити рідних.

Білицька територіальна громада висловлює щирі співчуття мамі, брату, рідним та близьким загиблого воїна, поділяючи біль утрати.

Про дату і час прощання з Героєм буде повідомлено додатково.У бою на Луганщині загинув військовий Дмитро Гайтеров із Полтавщини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Миргородської районної державної адміністрації.

Дмитро народився у 1990 році. Чоловік жив у Великосорочинській громаді. Сталося це 25 жовтня поблизу села Невське Луганської області.

32-річний боєць мав звання солдат. Родом він із села Великі Сорочинці, повідомив голова громади Олександр Тищицький. За його словами, у загиблого залишилися мати, дружина, син та брати.