Skip to main content

Війна забрала героїв України, Ви присвятили своє життя нашій незалежності

На фронті загинув Руслан Плахов з Хмельниччини 30 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання загинув штаб-сержант Руслан Плахов з Шепетівської громади. Чоловік 1976 року народження. Про це повідомили у пресслужбі […]

На фронті загинув Руслан Плахов з Хмельниччини

30 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання загинув штаб-сержант Руслан Плахов з Шепетівської громади. Чоловік 1976 року народження.

Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

“при виконанні бойового завдання загинув штаб-сержант Плахов Руслан Миколайович, головний сержант 6 десантно-штурмової роти 2 другого десантно-штурмового батальйону. Вся громада сумує разом із сім’єю та розділяє втрату! Слава Україні! Герої не вмирають!”, — написали в міськраді.

Інформацію про прощання з Русланом, в Шепетівській міській раді, обіцяють оприлюднити додатково.

На війні загинув боєць з Івано-Франківщини Іван Шершінь

У російсько-українській війні загинув боєць із села Ангелівка Вигодської територіальної громади Іван Шершінь. Про смерть воїна повідомили на сторінці селищної ради у Facebook.

Як йдеться у дописі, Іван Шершінь брав участь в АТО. Військовослужбовцю було 26 років.

“Герої не вмирають. Вони живуть у наших серцях і спогадах. Доземний уклін Івану. Щирі співчуття рідним і близьким покійного. Не забудемо й не пробачимо”, — написали на сторінці селищної ради.

На війні з російським загарбником загинув мешканець села Ангелівка Іван Шершінь. Юний хлопчина боронив рідну державу ще в ході АТО на сході України, але ворог забрав його життя.

Вічна пам’ять і Царство Небесне!