Skip to main content

Вічна і світла пам’ять “Андрій Відоцький i Коваленку Андрію Володимировичу”, який віддав своє життя за нашу перемогу

На Донеччині загинув воїн із Франківщини Андрій Відоцький У бою з російськими окупантами загинув боєць з Івано-Франківщини Андрій Відоцький. Про смерть воїна повідомили на сторінці Рогатинської громади у Facebook. Андрій Відоцький народився […]

На Донеччині загинув воїн із Франківщини Андрій Відоцький

У бою з російськими окупантами загинув боєць з Івано-Франківщини Андрій Відоцький. Про смерть воїна повідомили на сторінці Рогатинської громади у Facebook.

Андрій Відоцький народився 24 лютого 1976 року у Кривні. Чоловік разом із сім’єю проживав у селі Кліщівна.

11 березня 2022 року Андрія Відоцького призвали на військову службу. Він мав звання головного сержанта, служив стрільцем-санітаром гірсько-штурмової роти одного з підрозділів Сил оборони.

Загинув боєць 29 жовтня 2022 року в селі Яковлівка Донецької області внаслідок ворожого танкового обстрілу. В Андрія Відоцького залишилися мати, дружина, дочка та два брати.

“Родичі, друзі та односельці запам’ятають захисника як світлу, життєрадісну, добру людину, відмінного спеціаліста. Висловлюємо співчуття рідним та близьким захисника України”, — написали на сторінці Рогатинської громади.

Донецьком загинув тростянчанин, солдат Коваленко Андрій Володимирович, 1993 року народження.

Про це повідомляють на сторінці Тростянецької міської ради у Facebook.

Життя воїна обірвалося ввечері під час ворожого артилерійського обстрілу. Він отримав поранення, які не сумісні з життям… Загинув наш Герой, наш Захисник, який боронив рідну землю, який боронив наші родини, який боронив наш з Вами спокій.

Уся Тростянецька громада глибоко сумує та співчуває батькам і родині Коваленка Андрія Володимировича. Низький уклін Матері, яка виростила й виховала патріота Батьківщини та справжнього її захисника. Нехай Господь допоможе рідним і близьким перенести цей невимовний біль.

Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна і світла пам’ять Коваленку Андрію Володимировичу, який віддав своє життя за нашу перемогу, за волю, незалежність, територіальну цілісність України.