Skip to main content

Ще одна втрата: два героя Богдан Богданов та Сергій Мельничук із Полтавщини загинули на війні

Обидва військових полягли на Донеччині. Про це розповів речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін. Воїн Богдан Богданов загинув 29 жовтня поблизу села Водяне. Чоловік мав звання солдат, говорить речник. Як […]

Обидва військових полягли на Донеччині. Про це розповів речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Воїн Богдан Богданов загинув 29 жовтня поблизу села Водяне. Чоловік мав звання солдат, говорить речник.

Як повідомили у пресслужбі Кобеляцької громади, 30-річний Богдан Богданов поліг від отриманих поранень несумісних із життям. Чоловік проходив військову строкову службу з травня 2010-го року. 7 вересня цього року його призвали до Збройних сил України. Службу проходив на Сході України.

Воїн родом із селища Білики. Прощатимуться із бійцем 2 листопада біля Свято-Успенського собору у Полтаві. А поховають у селі Галі-Горбатки Кобеляцької громади, де він проживав, повідомили у пресслужбі міської ради. У бійця залишилися батьки та донька.

Також на війні із Росією, поліг сержант Сергій Мельничук. Сталося це 23 жовтня поблизу селища Курдюмівка. Це сталося під час мінометного обстрілу, каже Роман Істомін. Проживав воїн у Кременчуці. Йому було 44 роки.

Із Сергієм Мельничуком попрощаються 2 листопада попрощаються у Кременчуцькому міському палаці культури, а поховають на Свіштовському кладовищі. Про це Суспільному повідомив начальник групи морально-психологічного забезпечення Кременчуцького об’єднаного військового комісаріату Юрій Сергеєв.