Skip to main content

“Ми в скорботі!” У Бахмуті загинули Олександр Костюк та Михайло Бринь

У бою з російськими окупантами загинув військовослужбовець із села Ганнусівка Єзупільської територіальної громади Олександр Костюк. Про смерть бійця повідомили на Facebook-сторінці тергромади. Олександр Костюк загинув на Бахмутському напрямку. 24 серпня чоловіку виповнився […]

  • У бою з російськими окупантами загинув військовослужбовець із села Ганнусівка Єзупільської територіальної громади Олександр Костюк. Про смерть бійця повідомили на Facebook-сторінці тергромади.

Олександр Костюк загинув на Бахмутському напрямку. 24 серпня чоловіку виповнився 51 рік.

“Вкотре село Ганнусівка отримало звістку про загиблого героя та захисника України — Олександра Михайловича Костюка. Клята війна забрала ще одне життя. “, — йдеться у дописі.

В скорботі та молитвах разом із рідними Олександра!!!

Прощання та похорон пройдуть в рідному селі Ганнусівка
Дату та час повідомимо?!

  • На Львівщині прощаються із захисником України Михайлом Бринем

У місті Турка, що на Львівщині, прощаються із військовослужбовцем Михайлом Бринем. Чоловік загинув, виконуючи бойове завдання, біля Бахмуту Донецької області. Про це повідомили на Facebook-сторінці Турківської міської ради.

Скорботний кортеж із тілом військовослужбовця зустрінуть сьогодні близько 15 години. Чин похорону відбудеться завтра, 3 листопада, о 12 годині у храмі Різдва Христова.

Михайло Бринь був командиром мотопіхотного відділення 53-ї окремої механізованої бригади. Загинув чоловік 27 жовтня 2022 року, виконуючи бойове завдання, біля міста Бахмут, що на Донеччині. Йому було 48 років.