Skip to main content

На жаль, війна забирає найкращих… У боях за Україну загинули троє військових з Дніпропетровщини

Місто втратило ще двох Героїв – старшого солдата Андрія Підкевича та лейтенанта Романа Авраменка. Андрій з перших днів війни пішов захищати свою Батьківщину, був водієм саперного відділення інженерно-саперного взводу 97-го піхотного батальйону. […]

Місто втратило ще двох Героїв – старшого солдата Андрія Підкевича та лейтенанта Романа Авраменка.

Андрій з перших днів війни пішов захищати свою Батьківщину, був водієм саперного відділення інженерно-саперного взводу 97-го піхотного батальйону.

Захисник помер в одній з Криворізьких лікарень, внаслідок поранень, отриманих поблизу населеного пункту Нововоскресенське, Херсонської області.

Лейтенант Роман Авраменко був командиром аеромобільного взводу. Загинув в районі населеного пункту Білогірка, Херсонської області. Побратими згадують Романа, як сильну та сміливу людину, яка була вірна присязі та своїй Батьківщині до останнього. Батьки Романа живуть поруч зі мною, в моєму під’їзді, мої сусіди…

Висловлюю щирі співчуття сім’ям, близьким та друзям з приводу передчасної смерті наших земляків та Героїв.
Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи.

Пам’ятаймо щосекунди, якою ціною Україна повертає окуповані території та кров’ю скількох синів та доньок утверджується наша Незалежність.

30 жовтня від поранень не сумісних з життям зупинилось серце cолдата Скидана Андрія Євгеновича.

Поранення були отримані під час участі у бойових діях та стримуванні збройної агресії в Донецькій області.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати.

Андрій Скидан народився 27 липня 1978 року в Дніпродзержинську. Закінчив Дніпродзержинський металургійний коледж в 1997 році. Працював на ПрАТ “КАМЕТ-СТАЛЬ” в 1997-2022 роках. У нього залишилася сестра.
Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!

Панихида відбудеться 03 листопада о 10:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34).
Поховають захисника об 11:00 на Алеї Героїв кладовища по вулиці Весняна (Соцмісто).