Skip to main content

Інформація щодо повторного наступу російських військ на Сумщину є фейком — генерал-майор Нестеренко

Генерал-майор Олександр Нестеренко повідомив, що інформація про відвід російських військ із напрямку Херсону та Сходу країни і їхню передислокацію на сумський напрямок з метою створення ударних угруповань є неправдивою. Командувач ОТУ “Суми” […]

Генерал-майор Олександр Нестеренко повідомив, що інформація про відвід російських військ із напрямку Херсону та Сходу країни і їхню передислокацію на сумський напрямок з метою створення ударних угруповань є неправдивою.

Командувач ОТУ “Суми” повідомив, що військові ЗСУ мають можливість вести повітряну та спеціальну розвідки на глибину до 100 км від державного кордону в бік противника. І наразі ознак формування військових частин чи угруповань не виявлено.

Наші військові частини та підрозділи продовжують виконання визначених завдань – офіційні дані публікуються на сторінці ОТУ «Суми» в мережі Фейсбук.

Також генерал-майор повідомив, що з 00:00 години 3 листопада буде проводитися комплекс тактико-спеціальних командно-штабних навчань. це робитимуть задля підвищення рівня злагодженості підрозділів та військових частин. Тому мешканці Сумщини можуть спостерігати більш інтенсивний рух військової техніки, більшу кількість особового складу зі зброєю на вулицях населених пунктів.