Skip to main content

Вічна пам’ять, честь та шана Герою! Ще одна втрата, на фронті загинули двоє героїв Ярослав Альберт і Денис Кудрявцев

На Бахмутському напрямку загинув боєць з Івано-Франківщини Ярослав Альберт У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув військовослужбовець із села Турка, що на Коломийщині, Ярослав Альберт. Про це повідомили на Facebook-сторінці П’ядицької […]

На Бахмутському напрямку загинув боєць з Івано-Франківщини Ярослав Альберт

У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув військовослужбовець із села Турка, що на Коломийщині, Ярослав Альберт.

Про це повідомили на Facebook-сторінці П’ядицької територіальної громади.

Боєць був старшим солдатом та воював з військами РФ на Бахмутському напрямку. Чоловік загинув 1 листопада під час артилерійського обстрілу з боку РФ. Ярославу Альберту було 42 роки.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про героя України завжди будуть сильнішими за смерть. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Ярослава назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій”, — йдеться у дописі.

Старший сержант Денис Кудрявцев загинув 1 листопада на Харківщині в результаті ворожого обстрілу

У бою за незалежність і територіальну цілісність України загинув лучанин Денис Кудрявцев. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук:

«На жаль, маємо ще одну втрату. Лучанин Кудрявцев Денис Ігорович, 21.09.1981 року народження, призваний 03.03.2022 на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду командира відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Старший сержант Кудрявцев Денис Ігорович загинув 01.11.2022 в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Ягідне Куп’янського району Харківської області. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!».