Skip to main content

“На жаль, маємо знову сумні новини” Війна забрала українського героїв, Володимир Вітко i Віталій Сіданченко принесені в жертву

На Донеччині загинув захисник зі Львівщини Володимир Вітко На Донеччині загинув захисник з Львівщини Володимир Вітко. Про смерть військового повідомили на Facebook-сторінці Бориславської міської ради. Володимиру Вітку було 38 років. “На жаль, […]

На Донеччині загинув захисник зі Львівщини Володимир Вітко

На Донеччині загинув захисник з Львівщини Володимир Вітко. Про смерть військового повідомили на Facebook-сторінці Бориславської міської ради.

Володимиру Вітку було 38 років.

“На жаль, маємо знову сумні новини. У зоні ведення бойових дій на Донеччині загинув бориславець Володимир Вітко, 1984 року народження. Приносимо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Невимовний біль сповнює серце! Ніколи не забудемо тих, хто боронив нашу землю та наше життя…”, — йдеться у повідомленні.

Вічна пам’ять і слава нашому Захиснику!

Про час зустрічі домовини з тілом захисника та про чин похорону повідомлять додатково.

У боях за Луганщину загинув солдат з Дніпропетровщини Віталій Сіданченко

27 жовтня в боях за Луганщину загинув старший солдат з Кам’янського, що на Дніпропетровщині, Віталій Сіданченко. Про це у своєму телеграмі повідомив міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

“Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким полеглого воїна, поділяючи тяжкий біль утрати.”

Віталій Сіданченко народився 11 серпня 1978 року. Закінчив Професійно-технічне училище №79 в 1996 році. Тривалий час працював на ПрАТ “КАМЕТ-СТАЛЬ” ( ДМК). Призваний по мобілізації 25.02.2022 року.

У нього залишилися дружина, син, мати, сестра.
Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою!

Панахида та прощання з Героєм відбудеться
07 листопада об 11:00 за адресою: Курилівка вул. Центральна, 225. Поховають захисника о 12:00 на кладовищі с. Курилівка (район ДСК) Дніпровського району.