Skip to main content

Біль втрати не описати словами… На війні загинули воїни з Кіровоградщини

8 листопада громадськості стало відомо про загибель на війні з військових із громад Кіровоградської області. 5 листопада, внаслідок артилерійського та кулеметного обстрілів російськими військовими, загинув В’ячеслав Бричка, 1971 року народження, із села […]

8 листопада громадськості стало відомо про загибель на війні з військових із громад Кіровоградської області.

5 листопада, внаслідок артилерійського та кулеметного обстрілів російськими військовими, загинув В’ячеслав Бричка, 1971 року народження, із села Новокиївка Криничуватського старостинського округу Устинівської громади. За інформацією голови громади Ігоря Пенькова, загиблий був солдатом обслуги кулеметного відділення взводу бойового забезпечення розвідувальної роти, загинув неподалік залізничної станції Майорська на Донеччині. Про дату, час і місце прощання з військовим повідомлять додатково.

9 листопада Компанівська громада прощатиметься із загиблим у війні з РФ Василем Крикуном із села Мар’ївка. Це інформація від голови громади Олександра Маслюкова. Боєць служив у лавах Збройних сил України з червня 2016 року, загинув 7 вересня в селі Вербівка на Харківщині.

Василь Романович народився 18 травня 1992 року у селі Мар’ївка, навчався у місцевій школі, після завершення якої вступив до Кіровоградського будівельного фахового коледжу. З червня 2016 року проходив службу в лавах Збройних Сил України.

У нього залишились дружина, донька та двоє синів.
Поховають Василя Крикуна на сільському цвинтарі.

6 листопада у війні з РФ загинув 34-річний матрос Сергій Дейлік з Петрівської громади. За інформацією голови громади Світлани Тилик, боєць служив навідником у морській піхоті.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе родини та разом з Вами схиляємо голови в глибокій скорботі.

Нехай душа Дейліка Сергія Віталійовича знайде вічний спокій, а Господь прийме там, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Герою!
Слава Україні!