Skip to main content

Україна сумує з приводу загибелі Героя: Сержант Кунінець Сергій та Сергій Анатолійович пожертвували собою заради України

На Донеччині загинув захисник з Краснокутської громади Харківщини Старший сержант Сергій Кунінець загинув поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області. Про це 8 листопада повідомили у Краснокутській селищній раді. “З глибоким сумом повідомляємо […]

На Донеччині загинув захисник з Краснокутської громади Харківщини

Старший сержант Сергій Кунінець загинув поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області.

Про це 8 листопада повідомили у Краснокутській селищній раді.

“З глибоким сумом повідомляємо про загибель старшого сержанта Кунінця Сергія Андрійовича, який загинув в результаті бойових дій під час захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Павлівка Волноваського району Донецької області”, — йдеться у дописі.

“Важкі втрати несе наш народ, захищаючи своє право на існування та свободу, тому шануємо пам’ять Героїв, які ціною власного життя відстоюють наше майбутнє.”

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, побратимам загиблого, низько схиляємо голови у скорботі.

Захищаючи Україну загинув Сергій Тернавський з Хмельниччини

Виконуючи військовий обов’язок третього листопада 2022 року загинув Сергій Тернавський. Чоловік родом з Нової Ушиці.

Про це повідомили у пресслужбі Новоушицької територіальної громади.

За їхньою інформацією, Сергій Тернавський народився 29 листопада 1978 року у смт Нова Ушиця. Навчався у Новоушицькій ЗОШ І-III ступенів №2, закінчив Новоушицький технікум та Подільський державний аграрно-технічний університет. Навчався в Житомирській академії поліції та Харківському університеті цивільного захисту.

“Новоушиччина і вся Україна сумує з приводу загибелі свого Героя – Тернавського Сергія Анатолійовича. Розділяємо пекучий біль рідних і близьких та схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність усієї України”, – написали в пресслужбі.