Skip to main content

У боях за Україну загинули двоє бійців з Дніпропетровщини

Про загибель 31-річного жителя Вільногірська Дмитра Ракути стало відомо з телеграм-каналу міської ради. Дмитро народився у Вільногірську 1991 року. Навчався в школі №5, потім у технікумі, працював на гірничо-металургійному комбінаті. Захоплювався автосправою […]

Про загибель 31-річного жителя Вільногірська Дмитра Ракути стало відомо з телеграм-каналу міської ради.

Дмитро народився у Вільногірську 1991 року. Навчався в школі №5, потім у технікумі, працював на гірничо-металургійному комбінаті. Захоплювався автосправою та музикою.

Був мобілізований до лав Збройних сил наприкінці лютого 2022 року. Служив у мотопіхотному відділенні однієї з військових частин ЗСУ. Загинув під час виконання бойового завдання 2 листопада біля Білогорівки Луганської області.

“До кінця залишившись вірним військовій присязі, загинув у бою за Україну в Луганській області. Наші щирі співчуття рідним та близьким воїна”, – мовиться в повідомленні.
Попрощаються з воїном у середу, 9 листопада, в рідному місті.

4 листопада в Донецькій області у бою загинув 46-річний солдат з Кам’янського Андрій Матяж, повідомив у телеграмі міський голова Андрій Білоусов.

Андрій народився 25 січня 1974 року в Кам’янському. Закінчив технічний університет, працював на підприємстві “Дніпроазот”. Був мобілізований до Нацгвардії у березні.

У нього залишилися дружина, син, мати.
Прощання відбудуться 9 листопада у Кам’янському.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!