Skip to main content

“Мати втратила сина, діти – тата, брати та сестра – рідну людину” Бій з окупантами забрав двох героїв України

На жаль, маємо ще одну втрату. На війні загинув ще один лучанин, Рижков Олександр Васильович, 17.11.1981 року народження. Світла пам’ять Герою.. Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук. Щирі співчуття рідним […]

На жаль, маємо ще одну втрату.

На війні загинув ще один лучанин, Рижков Олександр Васильович, 17.11.1981 року народження.

Світла пам’ять Герою..

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Щирі співчуття рідним і близьким.
Вічна пам’ять, честь і шана Герою!

Олександр був призваний на військову службу по мобілізації 25.08.2022 року до особового складу військової частини на посаду стрільця-помічника гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Солдат загинув 07.11.2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Знову трагічна новина: на Донеччині загинув воїн з Рівненщини

Під час бойових дій з московськими окупантами в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області загинув Андрій Савчук 1984 року народження з села Голубне.

Про це повідомляє Березнівська міська рада.

«Мати втратила сина, діти – тата, брати та сестра – рідну людину. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль рідним та близьким. Висловлюємо найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати. Нехай душа загиблого Андрія знайде вічний спокій, земля буде пухом, а пам’ять про героїчного сина України вічно зберігатиметься у наших серцях», – йдеться у дописі.

Про дату та час прибуття військового кортежу, а також проведення поховання буде повідомлено додатково.