Skip to main content

Війна пограбувала чотирьох героїв Полтави: сьогодні прощаються з чотирма воїнами, які полягли на Донеччині

Біля Свято-Успенського собору у Полтаві 18 жовтня прощаються з чотирма воїнами із Полтавщини, які загинули під час повномасштабної війни. Про це повідомляє кореспондентка Суспільного. Наймолодший із них – 26-річний Євгеній Брах, який […]

Біля Свято-Успенського собору у Полтаві 18 жовтня прощаються з чотирма воїнами із Полтавщини, які загинули під час повномасштабної війни. Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

Наймолодший із них – 26-річний Євгеній Брах, який загинув 21 вересня під час виконання бойового завдання, мав звання солдат.

14 жовтня внаслідок мінометного обстрілу полягли також 35-річний старший солдат Ярослав Капко та 43-річний рядовий Сергій Биба.

А чотирма днями раніше загинув 34-річний матрос Олександр Белозеров. Панахиду за полеглими влаштували біля Свято-Успенського собору Полтави.

Попрощатися прийшли рідні, друзі, знайомі, колеги та побратими. Євгенія Браха поховають на Затуринському кладовищі біля Полтави, Ярослава Капка — у Решетилівці, Сергія Бибу і Олександра Белозерова — у Полтавському районі.