Skip to main content

У Рівному попрощалися із Героєм Олегом Тишковим

Рівне попрощалося з Героєм, який отримав смертельне поранення під час збиття іранського дрона «Слава Україні! Обірвалось життя нашого Героя. Героям Слава!» Військовий з Рівненщини Олег Тишков помер у реанімації, куди потрапив у […]

Рівне попрощалося з Героєм, який отримав смертельне поранення під час збиття іранського дрона

«Слава Україні! Обірвалось життя нашого Героя. Героям Слава!»

Військовий з Рівненщини Олег Тишков помер у реанімації, куди потрапив у важкому стані.

Воїн отримав осколкове поранення голови під час збиття іранського дрона-камікадзе «Шахід».

На жаль, отримані поранення виявились несумісними з життям…

«51-річний старший сержант Олег Тишков, виконуючи бойове завдання на Донеччині, отримав важке поранення. Його прооперували у Покровську, а за тим перевели до госпіталя у Дніпро. На жаль, отримані поранення виявились несумісними з життям військового», – сказав під час прощання міський голова Рівного Олександр Третяк.

Олег Тишков народився у селі Підлужне тоді Костопільського району. Після закінчення школи та служби в армії опанував фах, який став насправді частиною його життя.

«Він був водієм, дуже любив кермо, жив цим. Олег займався пасажирськими перевезеннями. На ринок у Хмельницький, на екскурсію, на море – возив людей по всій Україні. А останнім часом таксував тут у Рівному, де ми оселилися відразу після одруження,» – розповідає дружина Героя Руслана.

Родина Олега Тишкова поступово росла – 8-річна донечка Катруся тішила тата, вже дорослий син пів року тому подарував йому онука… Але війна повністю змінила життя…

«Коли почалася війна, Олег пішов добровольцем у військкомат, а за кілька днів після того принесли повістку. Він знав, що повинен це зробити. Не було ніяких гарних чи високих слів, просто казав, що не зможе отак просто сидіти дома, коли там хлопці гинуть. Він не збирався нікуди тікати чи їхати, розумів, що це його обов’язок,» – продовжує дружина.

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…