Skip to main content

Війна забрала потеличанина Володимира Слотвінського

У російсько-українській війні загинув житель села Потелич, що на Львівщині, Володимир Слотвінський. Йому було 28 років Про це повідомили у Раві-Руській міській раді. Герой поліг 8 листопада в районі н.п. Курдюмівка Бахмутського […]

У російсько-українській війні загинув житель села Потелич, що на Львівщині, Володимир Слотвінський. Йому було 28 років
Про це повідомили у Раві-Руській міській раді.

Герой поліг 8 листопада в районі н.п. Курдюмівка Бахмутського району Донецької області. 26 липня йому виповнилося 28 років.

“Володимир захищав Україну у складі відділення технічного забезпечення взводу зв’язку батальйону оперативного призначення Національної гвардії України. Захисник загинув внаслідок отриманих поранень, несумісних з життям”, – йдеться у повідомленні.

Дату та місце зустрічі і прощання з Героєм повідомлять.

27-річний воїн із Костопільщини загинув на Луганщині

8 листопада поблизу села Голикове Луганської області солдат, житель села Новий Берестовець, що на Рівненщині, Юрій Дейнер.

Про це повідомляє Малолюбашанська сільська рада.

Юрій народився 25 лютого 1995 року. У 2019 році призваний на військову службу за контрактом. Був навідником десантно-штурмового відділення десантно-штурмового батальйону військової частини А0284.

“Вся громада низько вклоняється та схиляє голову в глибокій скорботі перед родиною загиблого. Співчуваємо Вашій втраті. Вічна пам’ять відважному Сину Українського народу, мужньому Захиснику та справжньому Патріоту!” – йдеться у повідомленні.

Про деталі поховання Героя буде повідомлено згодом.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!