Skip to main content

Костопільська громада втратила ще одного Героя і вірного сина України

На війні загинув розвідник-радіотелефоніст з Рівненщини Олександр Павловський Про це повідомили у Костопільській мійській раді. Олександр відважно боронив територіальну цілісність та незалежність України на Луганщині. Він був розвідником-радіотелефоністом відділення збору та обробки […]

На війні загинув розвідник-радіотелефоніст з Рівненщини Олександр Павловський

Про це повідомили у Костопільській мійській раді.

Олександр відважно боронив територіальну цілісність та незалежність України на Луганщині. Він був розвідником-радіотелефоністом відділення збору та обробки даних розвідки.

Воїн загинув 6 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання в районі н.п.Площанка, Сватівського р-ну, який відважно боронив територіальну цілісність та незалежність України.

“Кожен загиблий воїн – це новий шрам на наших душах… Сьогодні ми отримали ще один. Вся громада вклоняється та схиляє голову в глибокій скорботі перед родиною загиблого. Співчуваємо Вашій втраті. Ми всі в неоплатному боргу перед нашими Захисниками”, – йдеться у повідомленні міськради.

Про деталі поховання Олександра буде повідомлено згодом.

Сьогодні 12 листопада, Львів попрощається з Тарасом Чайкою, який загинув у бою з російськими окупантами

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Львів’ян закликають прийти та віддати герою України останню шану.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі. Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Тарас чайка народився на Волині, навчався у школі та університеті у Львові, згодом проходив військову кафедру на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та отримав звання молодшого лейтенанта.

А із початком повномасштабного вторгнення став до боротьби із загарбником у лавах 125-ї бригади ТрО. Був командиром окремого розвідувального взводу, здобув звання лейтенанта.