Skip to main content

“Вслід за Херсоном буде звільнено Донеччину” Росомаха впевнений, що вслід за Херсоном незабаром буде звільнено Донеччину і всю Україну

Головний розвідник єгерського батальйону на псевдо Франк – воїн із 30-річним досвідом служби нашій Батьківщині Про це повідомила 68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша. Чоловік народився на Сумщині у родині службовця, […]

Головний розвідник єгерського батальйону на псевдо Франк – воїн із 30-річним досвідом служби нашій Батьківщині

Про це повідомила 68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша.

Чоловік народився на Сумщині у родині службовця, а свою сім’ю створив вже у Харкові. Зараз у росомахи п’ятеро дітей.

“Старший син теж воює, середній син – чотирикратний чемпіон України зі стрільби з пістолета – тренує хлопців у “спецурі”. Найменшій дочці ще немає трьох років”, – розповідає Франк.

Початок повномасштабної війни розвідник зустрів “на валізах”. Зараз Франк готує розвідників-росомах для проведення таємних операцій. Каже, що на навчаннях кожен прагне показати себе з кращого боку, щоб саме йому доручили завдання на “нулі”.

“Хлопці всіма силами здобувають необхідну інформацію – ходять у дозори, облаштовують спостережні пости, задіюють безпілотники та інші технічні засоби. Роблять усе, щоб тактична перевага була на нашому боці”, – ділиться воїн.

Росомаха впевнений, що вслід за Херсоном незабаром буде звільнено Донеччину і всю Україну. А він зможе зі спокійною душею повести донечку в перший клас.

68-ма окрема єгерська бригада належить до Корпусу резерву ЗСУ. Корпус резерву – військове з’єднання у складі Збройних сил України, що складається з кадрованих частин і є стратегічним резервом Генерального штабу ЗС України. Сьогодні бійці бригади виконують бойові завдання на Донецькому напрямку.