Skip to main content

Під час деокупації Херсонщини загинув командир батальйону 128-ї бригади Вадим Одуд

У російсько-українській війні загинув командир 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї Закарпатської бригади, майор Вадим Одуд Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. Загиблий воїн Вадим Одуд “Маестро” був родом із села […]

У російсько-українській війні загинув командир 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї Закарпатської бригади, майор Вадим Одуд

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Загиблий воїн Вадим Одуд “Маестро” був родом із села Стара Чортория Житомирської області.

Навесні підрозділ, який він очолював, боронив Рубіжне і Кремінну Сєвєродонецького району, а тепер бере участь у боях за визволення Херсонщини.

Герой поліг у суботу, 12 листопада, виконуючи завдання зі звільнення Херсонщини від російських окупантів.

“Учора під час виконання завдань зі звільнення Херсонщини від окупантів загинув справжній герой, бойовий офіцер та гордість Закарпаття – командир 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї окремої ОГШБр, майор Вадим Одуд.”

“Вадим разом із підрозділом пройшов найважчі бої майже по всій лінії фронту та підняв український прапор над Херсонщиною. Востаннє ми особисто бачилися на передовій перед початком наступальної операції гірських штурмовиків. Молоді командири нового покоління вразили рішучістю, досвідом і волею до перемоги”, – зазначив Віктор Микита.

Вадим Одуд назавжди залишиться героєм, який вписав своє ім’я золотими літерами в історію нашого краю. Висловлюємо щирі співчуття батькам, родичам та близьким.

Співчуття рідним та побратимам! Вічна пам’ять Герою!