Skip to main content

На війні загинув ще один воїн-герой міста Апостолово

Захищаючи державність та суверенітет України, стійко стоючи на захисті миру, свободи та демократичних цінностей, у Донецькій області під час бою загинув СКРИПНИК Олександр Сергійович, 1989 року народження, родом з міста Апостолове. Повідомляє […]

Захищаючи державність та суверенітет України, стійко стоючи на захисті миру, свободи та демократичних цінностей, у Донецькій області під час бою загинув СКРИПНИК Олександр Сергійович, 1989 року народження, родом з міста Апостолове.

Повідомляє Facebook-сторінка Криворізької райвійськадміністрації.

Йому було 33 роки.

Олександр до кінця був вірний військовій присязі і загинув за Батьківщину, яку дуже любив, захищав своїх рідних і близьких.

В останній путь Героя мешканці Апостолового проводжали живим коридором, стоячи на колінах, віддаючи данину пам’яті полеглому звитяжному земляку.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, близьким та рідним полеглого захисника. Наш земляк до останнього боровся за мир на українській землі, виборюючи право нашого народу бути вільним».

«Всією спільнотою ми схиляємо голови у глибокій зажурі через непоправну втрату, яка чорним болем відлунює у кожному з наших сердець. Його подвиг залишиться не забутим, адже герої не вмирають! Вічна пам’ять і вічна слава Герою», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!