Skip to main content

«Повернувся з-за кордону захищати Україну» Загинув доброволець з Івано-Франківської області Іван Олійник

У російсько-українській війні загинув боєць Іван Олійник із села Похівка Богородчанської громади, що на Івано-Франківщині. Про це на Facebook-сторінці повідомив голова громади Ростислав Заремба. Іван Олійник народився у 1991 році. Після початку […]

У російсько-українській війні загинув боєць Іван Олійник із села Похівка Богородчанської громади, що на Івано-Франківщині. Про це на Facebook-сторінці повідомив голова громади Ростислав Заремба.

Іван Олійник народився у 1991 році. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну чоловік повернувся з-за кордону і добровольцем вирушив на фронт. Воїн служив стрільцем батальйону Національної гвардії.

Іван Олійник загинув 11 листопада 2022 року від вибуху міни неподалік міста Горлівка Донецької області.

“Висловлюємо щирі співчуття родині полеглого героя”, — написав Ростислав Заремба.

Раніше, Визволяючи Україну загинув Іван Гаврилюк з Хмельниччини

12 листопада 2022 року поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області загинув гранатометник, солдат Іван Гаврилюк. Чоловік 1983 року народження. Іван родом з Красилова.

Про це Суспільному розповіла Красилівська міська голова Ніла Островська.

“Ціна Перемоги… Наша громада втратила ще одного Героя… Щирі співчуття рідним та близьким Івана. Вічна пам’ять та Вічна Слава воїну України. Герої не вмирають!”, — сказала очільниця міста.

Дату та час поховання захисника повідомлять додатково.