Skip to main content

Впевнений у собі, товариський, мужній, хоробрий воїн стояв на передових позиціях, Героя Сергія Главацького загинув під час виконання бойового завдання

У жалобі Грицівська громада. Віддаючи шану та славу, небайдужі грицівчани навколішки, з тугою в серці та зі слізьми, з синьо-жовтими прапорами та квітами 15 жовтня провели в останню путь Героя Сергія Главацького. […]

У жалобі Грицівська громада. Віддаючи шану та славу, небайдужі грицівчани навколішки, з тугою в серці та зі слізьми, з синьо-жовтими прапорами та квітами 15 жовтня провели в останню путь Героя Сергія Главацького.

Воїн 1971-го року народження. Закінчив Грицівську восьмирічну школу, пізніше навчався у Грицівському ВПТУ №38.

«Впевнений у собі, товариський, мужній, хоробрий воїн стояв на передових позиціях, захищаючи рідну землю від ворога. Задля перемоги України у цій жорстокій війні загинув під час виконання бойового завдання. Надійну опору та вірного друга втратила дружина, – зазначають у селищній раді. – Сергій назавжди залишиться в серцях близьких друзів та бойових побратимів! Жителі громади у скорботі схиляють голови перед подвигом воїна-захисника. Слава Україні! Героя Слава! Герої не вмирають!»

«Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини… То ж нехай добрий, світлий спомин про Главацького Сергія Георгійовича стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував, – зауважують бойові побратими батальйону територіальної оборони, військова частина А 7181».

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.