Skip to main content

Загинув Юрій Мітін із Глухівської громади на Сумщині

13 листопада біля Бахмута загинув захисник із Глухівської громади Юрій Мітін. Про це повідомляє Глухівська міська рада. Наша громада знову має важкі новини з-під Бахмуту: у бою загинув глухівчанин Юрій Олександрович МІТІН […]

13 листопада біля Бахмута загинув захисник із Глухівської громади Юрій Мітін.

Про це повідомляє Глухівська міська рада.

Наша громада знову має важкі новини з-під Бахмуту: у бою загинув глухівчанин Юрій Олександрович МІТІН (5.07.1985 -13.11.2022)

Йому було 37 років. Він служив у стрілецькому батальйоні 58 окремої мотопіхотної бригади. плечем, на яке можна було покластися.

Побратими старшого солдата Юрія Мітіна кажуть, що він був втіленням надійності, витривалості і доброти.

“У Юрія Мітіна було у Глухові багато друзів, товаришів, знайомих. Він закінчив ЗОШ №6, місцеве училище, відслужив строкову службу. Заробив репутацію професійного і надійного майстра-будівельника, бо любив свою роботу і постійно розвивався. Обожнював двох синочків і дружину, поважав маму — зазначають у міськраді Глухова.

Саме заради них і мусив змінити своє життя: Юрій прийняв рішення, що піде до лав української армії. Він просто не міг не допомагати іншим, не вважав за досягнення відсидітись за чужими спинами! «А хто повинен моїх дітей захищати?» – у цих словах була сила і батька, і лють українського воїна. – йдеться в дописі.

Юрій Мітін загинув у бою за кожного з нас. Пам’ятаймо це!

Вічна пам’ять гідному сину України Юрію Мітіну!

Про дату прощання повідомлять, тіло загиблого доставлять додому.