Skip to main content

Загинули полковник Сергій Хомік та солдат Микола Іваник, вони боронили Україну до останнього подиху

У боях з окупантами загинув молодий Герой зі Львівщини Микола Іваник На війні з окупантами загинув уродженець села Нижня Стинава Стрийського району на Львівщині Микола Іваник Про це повідомив перший заступник голови […]

У боях з окупантами загинув молодий Герой зі Львівщини Микола Іваник

На війні з окупантами загинув уродженець села Нижня Стинава Стрийського району на Львівщині Микола Іваник

Про це повідомив перший заступник голови Львівської облради Євгеній Гірник.

9 листопада Микола виповнилось 24 роки.

“Мужній, сильний, молодий… Бракує слів, щоб висловити біль втрат наших захисників! Ціна нашої Незалежності та свободи надвисока! Висловлюю щирі співчуття та підтримку родині і близьким!”, – йдеться в повідомленні.

Hа фронті загинув полковник, командир вертолітної ескадрилії Сергій Хомік

“До останнього подиху захищав Україну”

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув уродженець села Сусваль, що на Волині, Сергій Хомік. Йому було 36 років

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив голова Володимирської громади Ігор Пальонка.

Полковник Сергій Хомік був командиром вертолітної ескадрилії. Він загинув 11 листопада, виконуючи бойове завдання на Донеччині.

“Наша громада, на жаль, знову у жалобі. За визволення української землі ми платимо надто високу ціну. Під час виконання бойового завдання загинув уродженець села Сусваль Сергій Хомік”, – зазначив Пальонка.

Прощатимуться з Героєм у четвер, 17 листопада. Жителів громади закликають віддати останню шану захиснику, сформувавши живий коридор о 10:30 від вулиці Академіка Глушкова, через вулицю Ковельську до Собору Різдва Христового. Чин похорону розпочнеться об 11:00.