Skip to main content

На війні загинув мешканець Кам’янеччини Дмитро Бугерчук

Захисникові був 31 рік… Сумна звістка надійшла на Кам’янеччину – на війні з російськими окупантами загинув мешканець села Оринин Дмитро Бугерчук. Про це повідомили на сторінці Орининської громади у фейсбуці. «Знову сумна […]

Захисникові був 31 рік…

Сумна звістка надійшла на Кам’янеччину – на війні з російськими окупантами загинув мешканець села Оринин Дмитро Бугерчук. Про це повідомили на сторінці Орининської громади у фейсбуці.

«Знову сумна звістка гірким болем огорнула нашу громаду. Ще одна втрата. У війні з російськими окупантами загинув житель села Оринин – Дмитро Бугерчук 1991 року народження. Війна забирає найкращих, найвідданіших, тих, у кого ще мало бути ціле життя попереду.»

«Приносимо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Невимовний біль сповнює серце. Ніколи не забудемо тих, хто боронив нашу землю та наше життя…», – повідомляють про трагічну звістку у громаді.

Про дату зустрічі загиблого та похорону повідомлятимуть мешканців громади додатково.

Вічна пам’ять і слава українському воїну…

На війні загинув директор Грицівського інклюзивно-ресурсного центру

Не стало Віталія Мулька з Шепетівщини.

Трагічна звістка прийшла на Шепетівщину у Грицівську громаду. На фронті загинув захисник України Мулько Віталій Миколайович. Чоловік був директором Грицівського інклюзивно-ресурсного центру. Про його загибель повідомляють на сторінці закладу.

«Війна забирає найкращих. І це не порожні слова…На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе вашої сім’ї та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях», – звертаються до рідних загиблого захисника на сторінці інклюзивно-ресурсного центру.

Про день та місце поховання Героя наразі не повідомляється.