Skip to main content

Мати загиблого воїна з Рівненщини оплатила будівництво футбольного поля в пам’ять про сина

Право першого удару мали побратими воїна, з якими він товаришував з дитинства 16 листопада в селі Орв‘яниця Дубровицької громади Сарненського району на території місцевого ліцею відкрили новий футбольний майданчик. Його облаштували за […]

Право першого удару мали побратими воїна, з якими він товаришував з дитинства

16 листопада в селі Орв‘яниця Дубровицької громади Сарненського району на території місцевого ліцею відкрили новий футбольний майданчик. Його облаштували за кошти, які виділила держава для родини Марії Пешко – матері загиблого воїна Івана Клюйка.

Про це повідомляє Дубровицька міська рада.

Іван Клюйко з села Орв’яниця загинув 24 квітня поблизу Попасної Луганської області.

Нагадаємо, Іван Клюйко з села Орв’яниця загинув 24 квітня поблизу Попасної Луганської області. Воїн один з перших, ще в 2014-2015 роках, боронив державу на сході в зоні АТО. Знову підписав контракт 2 квітня 2021 року.

Марія Пешко, отримавши державну компенсацію, стала ініціатором будівництва футбольного поля із штучним покриттям на території ліцею, де ріс і навчався її син. Також біля спортивного майданчика Іванові Клюйку облаштували пам‘ятну стеллу.

Під час відкриття, на полі провели перший міні-футбольний турнір імені Івана Клюйка серед учнів ліцеїв Сарненського району. Право першого удару мали побратими Івана, які товаришували з дитинства.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!