Skip to main content

На війні загинув волинянин Іван Рябий

Про це йдеться на сайті Оваднівської громади Сьогодні, 17 листопада 2022 року, в с. Овадне відбудеться похорон Рябого Івана Миколайовича (2000 р.н.), який загинув захищаючи Україну. Героя перше привезуть додому (приблизно о […]

Про це йдеться на сайті Оваднівської громади

Сьогодні, 17 листопада 2022 року, в с. Овадне відбудеться похорон Рябого Івана Миколайовича (2000 р.н.), який загинув захищаючи Україну.

Героя перше привезуть додому (приблизно о 10:20-10:30 год.), а потім повезуть до Покровської церкви для звершення чину похорону, який розпочнеться об 11:00 год.

Просимо створити коридор пошани та гідно зустріти полеглого воїна», – йдеться у повідомленні.

Вічна пам’ять і слава Герою.

Раніше, На Луганщині загинув житель Олицької громади

На війні загинув житель села Залісоче, рядовий гранатометний взводу механізованого батальйону – Віталій Вікторович Калашніков,1982 року народження.

Про це повідомили на сторінці Олицької мелищної ради у фейсбуці.

Загинув воїн 13 листопада в результаті отриманих травм від підриву на розтяжці, поблизу селища Новоселівське Сватівського району, Луганської області, під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Віталій Герой України, який захищав рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини, віддав за Україну найцінніше – життя!