Skip to main content

Війна забрала життя 28-річного захисника з Рівненського району

Рівненщина вже вкотре втрачає своїх синів на війні. Під час боїв на східних рубежах країни загинув військовслужбовець із села Адамівка. Про це повідомляють на сторінці Соснівської селищної ради. У Донецькій області під […]

Рівненщина вже вкотре втрачає своїх синів на війні. Під час боїв на східних рубежах країни загинув військовслужбовець із села Адамівка.

Про це повідомляють на сторінці Соснівської селищної ради.

У Донецькій області під час виконання бойового завдання та захисту суверенітету держави загинув уродженець села Адамівка Рибачок Дмитро Володимирович. Чоловікові було 28 років.

“Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль, поділяємо горе. Нехай Господь дарує Герою вічне життя, а рідним – терпіння й силу…” – написали у дописі.

Про дату прибуття похоронного кортежу із загиблим Захисником буде повідомлено згодом.

Раніше, загинув військовослужбовець із Острожчини.

Про це повідомляють у Острозькій міській раді.

Під час виконання бойового завдання 11 листопада загинув житель села Слобідка – Володимир Єлістратов. Чоловікові було всього 45 років. У захисника залишилоась дружина та дві люблячі донечки.

“Приносимо співчуття рідним та близьким Героя. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам’ять загиблим захисникам, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну! Герої не вмирають!” – написали у дописі.

Про зустріч Героя та похорон повідомлять додатково.