Skip to main content

У Полтаві попрощалися із загиблим військовим Олегом Приходьком

Загиблого воїна Олега Приходька із Полтавщини згадують веселим та дружнім. Із бійцем 16 листопада попрощалися у Полтаві, а поховали воїна у Великобагачанській громаді, де мешкає його мати. У Свято-Успенському соборі Полтави відспівали […]

Загиблого воїна Олега Приходька із Полтавщини згадують веселим та дружнім. Із бійцем 16 листопада попрощалися у Полтаві, а поховали воїна у Великобагачанській громаді, де мешкає його мати.

У Свято-Успенському соборі Полтави відспівали загиблого воїна Олега Приходька. Прощатися із захисником прийшли рідні, друзі та знайомі. Олег Приходько народився у Полтаві, а виріс та навчався у школі в селі Пальчиківка.

“Коли діти в школі за партою, ніколи не знаєш, до якого майбутнього вони будуть покликані. Як гірко вчителю переживати своїх учнів. Я хотіла сказати, яку добру дитину ми втратили. Втратили веселого, непосидючого, активного, добродушного, тактовного, відданого товариша”, — каже класна керівниця Олега Приходька Людмила Воронянська.

Олег Приходько поліг на Донеччині 10 листопада. Він був стрільцем-санітаром 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

“Коли почалася російська агресія, він пішов на фронт, не боячись. Він був справжнім героєм. Він завжди був світлою, приємною людиною, він завжди був другом, який міг допомогти. Історій було доволі багато. Веселий хлопець, часто з ним гуляли, відпочивали разом, дружили”, — говорить однокласник Олега Приходька Сергій Малюга.

“У нас була зустріч – 10 років після школи, там був Олег. Як завжди, галасливий, веселий, з витівками своїми. Це було два роки тому. Він брався за будь-яку працю, він шукав себе. Для Олега у школі був найголовніший урок історії, історії України, і сьогодні він отримує найвищу оцінку, яку ставить український народ. Ім’я Олега вже вписане на сторінках історії України, в нашій пам’яті і у вічності”, — каже класна керівниця Олега Приходька Людмила Воронянська.

“Олегу Приходьку було 27. У захисника залишилися мама та дружина. На моїх очах зародилося їхнє кохання. Вони недавно одружилися. У них таке кохання було… Не було, воно є. Воно таке було сильне. Дуже надіялась, що витягне воно його з цієї навали. Але я вірю, що герої не вмирають в наших серцях. Я вірю, що таке кохання вмерти не може”, — каже знайома Олега Приходька Олена Кошкалда.

Поховали Олега Приходька у селі Степанівка Великобагачанської громади, де проживає його мама.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!
Спочивайте з миром…