Skip to main content

У Ріпках поховали військового, який загинув у бою на Донеччині

16 листопада, у Ріпках поховали солдата Кирила Прохорова, який загинув у бою на Донеччині. Про це повідомляє обласний військкомат. Він народився 9 липня 1998 у Ріпках. Після закінчення школи, навчався у Чернігівському […]

16 листопада, у Ріпках поховали солдата Кирила Прохорова, який загинув у бою на Донеччині. Про це повідомляє обласний військкомат.

Він народився 9 липня 1998 у Ріпках. Після закінчення школи, навчався у Чернігівському професійному будівельному ліцеї, який закінчив у 2017 році.

У 2018-2020 роках проходив строкову військову службу, а у квітні цього року долучився до захисників України.

2 листопада під час виконання бойового завдання у складі 25-ї окремої Січеславської повітряно-десантної бригади поблизу населеного пункту Терни на Донеччині він отримав поранення, яке, виявилося несумісним з життям.

“Сьогодні рідні та побратими провели полеглого воїна в останню путь, поховавши Героя-земляка на Центральному кладовищі смт Ріпки.”

“Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас!” – – йдеться в дописі.

Біль втрати не описати словами…!

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!
Спочивайте з миром…