Skip to main content

Волинянин Віктор Крутий пожертвував собою на бойовому завданні

На Луганщині під час виконання бойового завдання загинув 42-річний житель Поромова – Віктор Крутій. Про це повідомив сільський голова Поромівської територіальної громади Олег Савчук. “У нашу громаду знову прийшла трагічна звістка з […]

На Луганщині під час виконання бойового завдання загинув 42-річний житель Поромова – Віктор Крутій.

Про це повідомив сільський голова Поромівської територіальної громади Олег Савчук.

“У нашу громаду знову прийшла трагічна звістка з війни. На Луганщині під час виконання бойового завдання загинув мешканець Поромова – Віктор Крутій, 1980 року народження.”

“Невимовно жаль, що життя наших земляків, знайомих, сусідів, рідних та близьких забирає війна. Щиро співчуваю родині у їхній гіркій втраті.” – йдеться в дописі.

Про зустріч та похорон Захисника повідомллять згодом.

Раніше, На Чернігівщині попрощалися із захисником, який загинув у Бахмуті

18 листопада, у Семенівці в останню путь провели штаб-сержанта Олексія Макея. Він загинув 9 листопада внаслідок російського авіаудару по місту Бахмут на Донеччині. Про це повідомляє обласний військкомат.

Він народився 1 травня 1979 року у місті Астрахань. В дитинстві з родиною переїхав на Чернігівщину і у 1996 році закінчив Семенівську школу №2. Після закінчення школи проходив строкову військову службу у 72-й механізованій дивізії, а після неї – військову службу за контрактом. Довгий час працював на підприємствах Укртелеком та Семенівський РЕМ електромонтером. Останні роки чоловік присвятив себе будівельній справі у Броварах, де був бригадиром штукатурних робіт.

Після початку повномасштабного російського вторгнення Олексій пішов у добровольці. Службу проходив у 58-й окремій мотопіхотній бригаді на посаді старшого водія-електрика одного із взводів.

Вдома у нього лишилися мати, брат, сестра та син.