Skip to main content

На війні загинув бойовий медик з Одещини

Поблизу населеного пункту Пришиб, Баштанського району в Миколаївській області загинув бойовий медик Іван Миколаєв з Одещини. Івана Володимировича (1994 р.н.). Про це повідомили в Білгород-Дністровській районній раді. “Підступна війна забрала у рідних […]

Поблизу населеного пункту Пришиб, Баштанського району в Миколаївській області загинув бойовий медик Іван Миколаєв з Одещини. Івана Володимировича (1994 р.н.).

Про це повідомили в Білгород-Дністровській районній раді.

“Підступна війна забрала у рідних сина, чоловіка, батька, брата, у друзів – вірного товариша, у колег по зброї – надійного побратима.”

28-річного військового поховали в селі Андріївка, Мологівської громади в Одеській області.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. – йдеться в дописі.

Ще одна втрата, На російсько-українській війні загинув військовий з Полтавщини Володимир Сидоренко.

Про це розповів речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Володимир Сидоренко поліг 16 листопада. Це сталося під час виконання бойового завдання поблизу села Велика Новосілка Донецької області. Воїн мав звання старший солдат, йому було 45 років. Чоловік народився і проживав у селі Кошманівка Машівської громади, розповів Роман Істомін.

У воїна лишилась дружина, донька та мати. Про дату поховання поки невідомо.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!