Skip to main content

Прикарпаття втратило Героя: У бою з російськими окупантами на Бахмутському напрямку загинув Дмитро Дяків з Івано-Франківщини

У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув військовослужбовець Дмитро Дяків із села Ясенів-Пільний Коломийського району. Про це повідомили на Facebook-сторінці Городенківської міської ради. Як йдеться у дописі Городенківської міської ради, чоловік […]

У бою з російськими окупантами на Донеччині загинув військовослужбовець Дмитро Дяків із села Ясенів-Пільний Коломийського району. Про це повідомили на Facebook-сторінці Городенківської міської ради.

Як йдеться у дописі Городенківської міської ради, чоловік був вірний військовій присязі, загинув у бою за Україну біля населеного пункту Яковлівка Бахмутського району Донецької області, отримавши осколкові поранення, несумісні з життям.

“Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!”, – зазначили у міській раді.