Skip to main content

На Львівщині прощаються із захисником України Федором Алексєєвим

У Новому Роздолі, що на Львівщині прощаються із військовим Федором Алексєєвим. Чоловік загинув внаслідок поранення, яке отримав у бою з російськими військами. Про це повідомили на Facebook-сторінці Новороздільської міської ради. Федір Алексєєв […]

У Новому Роздолі, що на Львівщині прощаються із військовим Федором Алексєєвим. Чоловік загинув внаслідок поранення, яке отримав у бою з російськими військами.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Новороздільської міської ради.

Федір Алексєєв проходив службу в 24-ій ОМБр імені короля Данила. Отримав важке поранення у бою.

“Був прооперований та повернувся в рідне місто, проте не зміг побороти наслідки поранень”, — повідомили у Новороздільській міськраді.

Чин похорону відбудеться 22 листопада о 13:00.

Федору Алексєєву було 51 рік. В чоловіка залишились 2 дітей та онуки.

Ще одна втрата, На Донеччині загинув військовослужбовець із села П’ядики Коломийського району Ігор Романюк. Про це повідомили на Facebook-сторінці відділу освіти, молоді та спорту П’ядицької громади.

Боєць загинув 18 листопада на Бахмутському напрямку під час артилерійсько-мінометного обстрілу військовими РФ.

Ігорю Романюку було 38 років.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про героя України завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Герої не вмирають!” — йдеться у дописі.

Вічна та світла пам’ять герою!