Skip to main content

Дружині загиблого вінницького прикордонника вручили орден “За мужність”

Дружині загиблого військовослужбовця Станіслава Москаленка вручили посмертну нагороду – орден “За мужність” ІІІ ступеня. Про це повідомили у Могилів-Подільському прикордонному загоні. Майстер-сержант Станіслав Москаленко загинув 13 квітня. Під час виконання бойового завдання […]

Дружині загиблого військовослужбовця Станіслава Москаленка вручили посмертну нагороду – орден “За мужність” ІІІ ступеня.

Про це повідомили у Могилів-Подільському прикордонному загоні.

Майстер-сержант Станіслав Москаленко загинув 13 квітня. Під час виконання бойового завдання разом з побратимами потрапили під артилерійський обстріл. Станіслав отримав поранення несумісні з життям.

Начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергій Мул та керівництво Могилів-Подільської районної військової адміністрації вручили нагороду загиблого прикордонника його дружині.

“Мужній воїн, який поклав своє життя за Україну, назавжди залишиться у наших серцях. На жаль, нагороди та промови не втамують біль такої втрати, але пам’ятайте, що ви – частина нашої прикордонної родини, і завжди можете на нас розраховувати”, – зазначив начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергій Мул.

Сам родом з Луганщини, Станіслав Москаленко ще з 2014 року захищав суверенітет та кордони нашої Батьківщини. З 24 лютого, під постійними ворожими обстрілами день у день прикордонники боронили свої позиції.

24 травня 2022 року Указом Президента за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, прикордонника нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!