Skip to main content

Під час обстрілу на Донеччині загинув військовий зі Львівщини Денис Данько

У День Гідності та Свободи отримуємо жахливі вісті з фронту, де гине цвіт нації, де кладуть свої життя Герої сучасності. У російсько-українській війні, під час ведення наступальних дій та бойового зіткнення з […]

У День Гідності та Свободи отримуємо жахливі вісті з фронту, де гине цвіт нації, де кладуть свої життя Герої сучасності.

У російсько-українській війні, під час ведення наступальних дій та бойового зіткнення з окупантами, загинув військовий з Пустомит Денис Данько

Про це повідомили у Пустомитівській міській раді.

“У День Гідності та Свободи отримуємо жахливі вісті з фронту, де гине цвіт нації, де кладуть свої життя Герої сучасності. Зі сумом повідомляємо про втрату Героя Пустомитівської громади з міста Пустомити Данька Дениса Максимовича”, – йдеться у повідомленні.

Денис Данько був призваний на військову службу 13 вересня 2022 року. Він був старшим солдатом, стрільцем-санітаром 2-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону в/ч А2167. 15 жовтня воїну виповнилося 29 років.

Герой загинув в ході ведення наступальних дій та бойового зіткнення з силами противника під Вугледаром на Донеччині.

Про зустріч кортежу та чин похорону Дениса Данька повідомлять додатково.

Біль… Сум… Розпач… Не встигла Дунаєвецька громада, що на Кам’янеччині, оговтатися від тяжкої втрати, як знову – страшна звістка.

У бою поблизу Андріївки Бахмутського району, що на Донеччині, був тяжко поранений Євген Чижук із Гірчичної.

Воїна госпіталізували до Дніпропетровського шпиталю. Та врятувати, на жаль, не вдалося. Євген помер 17 листопада.

Героєві назавжди буде 44 роки.

«Завзятий, веселий… усміхнений… якому назавжди 44… Він віддав найдорожче – своє життя, щоб наші діти зростали під мирним небом, – наголошують у Дунаєвецькій міській раді. – Висловлюємо глибокі співчуття та розділяємо біль втрати разом із родиною загиблого Захисника. Низький уклін і вічна пам’ять Герою Україну!»

Про час зустрічі тіла загиблого Воїна та похорону у мерії обіцяють повідомити додатково.