Skip to main content

У лікарні від поранень, отриманих на Донеччині, помер військовий з Черкащини

37-річний військовий з Черкащини Віталій Стригун помер у лікарні від поранень, які він отримав на Донеччині. Про це розповіла у коментарі Суспільному речниця Територіального центру комплектування в Черкаській області Аліна Кривошея. За […]

37-річний військовий з Черкащини Віталій Стригун помер у лікарні від поранень, які він отримав на Донеччині.

Про це розповіла у коментарі Суспільному речниця Територіального центру комплектування в Черкаській області Аліна Кривошея.

За словами Аліни Кривошеї, старший солдат Віталій Стригун служив стрільцем-зенітником зенітно-ракетного відділення окремого батальйону бригади територіальної оборони Черкащини.

“Віталій Стрілець помер 20 листопада в лікарні, від отриманих важких поранень на Донеччині”.

Віталій Стригун був випускником Черкаського інституту банківської справи УБС НБУ, розповіли у пресслужбі освітнього закладу.

“З 2002 по 2007 роки навчався у нашому закладі за спеціальністю «Облік і аудит». Віталій Олександрович розпочав свій професійний шлях у Золотоніській об’єднаній державній податковій інспекції, а саме напередодні повномасштабної війни мав розпочати працювати в органах місцевого самоврядування, але всі життєві та професійні плани зламала війна”, — йдеться у повідомленні.

Захиснику було 37 років.

У Героя залишилися маленька донечка, дружина, батьки, брат.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!