Skip to main content

На фронті загинув артист балету Киїського театру оперети Вадим Хлуп’янець

На фронті загинув 26-річний артист балету Київського академічного театру оперети Вадим Хлуп’янець. Про це повідомили на сторінці театру у Facebook. Співчуття у зв’язку із загибеллю артиста опублікували також на сторінці Народицької селищної […]

На фронті загинув 26-річний артист балету Київського академічного театру оперети Вадим Хлуп’янець.

Про це повідомили на сторінці театру у Facebook.

Співчуття у зв’язку із загибеллю артиста опублікували також на сторінці Народицької селищної військової адміністрації: “На Бахмутському напрямку 13 листопада загинув наш військовий, уродженець м. Донецьк, молодий, талановитий, артист балету (…) Хлуп’янець Вадим Васильович”.

Вадим Хлуп’янець народився 1996 року, закінчив Київський хореографічний коледж, після чого став артистом балету Київського національного академічного театру оперети.

Також захоплювався спортом. Зокрема у 2017 році був визнаний найкращим бомбардиром у турнірі з мініфутболу серед театральних команд Києва.

Мав також акторський досвід – знявся у трагікомедії режисера Дмитра Томашпольського “Ржака”.

Ще одна втрата, На російсько-українській війні поліг військовий Ярослав Краснопір із Миргородського району.

Про це розповів речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Боєць загинув 13 листопада під час мінометного обстрілу. Сталося це поблизу села Макіївка на Луганщині. 30-річний Ярослав Краснопір мав звання старший солдат, говорить речник.

Воїн проживав у селі Вирішальне Сенчанської громади, де у нього залишилася мати, розповіла голова громади Наталія Сліпухова.

“Народився Ярослав 2 липня 1992-го року у місті Переяслав-Хмельницький Київської області (нині місто Переяслав – ред.). Виріс у багатодітній родині. Навчався у школі №7 міста Переяслав-Хмельницький, закінчив професійно-технічне училище, де здобув професію водія та тракториста. З 2008- го року разом із сім’єю переїхав до села Вирішальне, де і проживав по теперішній час. Працював захисник охоронцем в охоронній організації. Останні роки працював пасічником у приватного підприємця в місті Лубни”.

Ярослав Краснопір з березня цього року обороняв Україну він російських військ. Був розвідником, каже Наталія Сліпухова. Прощатимуться із військовим у селі Вирішальне.

Слава загиблим Героям!