Skip to main content

У Володимирі попрощались з полеглим Героєм Олександром Семенчуком

23 листопада громада Володимира провела в останню дорогу полеглого у бою земляка – 39-річного солдата Олександра Семенчука Володимирчанин загинув 5 червня цього року, однак був похований у Дніпрі як неупізнаний. Після позитивного […]

23 листопада громада Володимира провела в останню дорогу полеглого у бою земляка – 39-річного солдата Олександра Семенчука

Володимирчанин загинув 5 червня цього року, однак був похований у Дніпрі як неупізнаний. Після позитивного висновку ДНК-експертизи було проведено ексгумацію, аби перепоховати тіло героя у рідному місті, інформує офіційний сайт Володимира.

Про Олександра Семенчука його товариші згадують як про дуже спокійну та виважену людину. Після повномасштабного вторгнення росії на територію України він не роздумуючи вирішив вступити до лав ЗСУ, аби обороняти територіальну цілісність та незалежність нашої держави. Після загибелі Олександр деякий час вважався зниклим безвісти. І лише після ДНК-експертизи вдалось встановити, що його поховано у Дніпрі.

У чоловіка залишилась сестра та дружина із сином, які проживають у Німеччині.

Не дочекалась цієї звістки мама полеглого солдата, яка померла за декілька днів до того, як стало відомо про збіг у ДНК-експертизі. У чоловіка залишилась сестра та дружина із сином, які проживають у Німеччині.

Попрощались з Олександром у його рідному домі на вулиці Поліської Січі та у соборі св. Юрія Переможця, де відбувся чин похорону. Останню шану Герою віддали його рідні, друзі, товариші та небайдужі містяни, які організували живий коридор вздовж вулиць, якими проїжджала траурна процесія. Співчуття від імені усієї громади висловив секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк.

Поховали бійця з усіма військовими почестями під залпи почесної варти на Федорівському кладовищі, неподалік іще свіжої могили його матері.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!
Спочивайте з миром…