Skip to main content

На Рівненщині попрощались із воїном, який помер у шпиталі на Харківщині

У Немовицькій громаді, що на Сарненщині, попрощались із 51-річним Героєм Миколою Яремчуком Про це повідомляє Рівненська ОВА. Микола Яремчук – житель села Тинне, був учасником АТО та захищав Україну в найгарячіших точках. […]

У Немовицькій громаді, що на Сарненщині, попрощались із 51-річним Героєм Миколою Яремчуком

Про це повідомляє Рівненська ОВА.

Микола Яремчук – житель села Тинне, був учасником АТО та захищав Україну в найгарячіших точках. У квітні поточного року був призваний по мобілізації до лав ЗСУ на військову службу.

Лікарі довго боролися за порятунок Миколи Олександровича, але 13 листопада життя Героя обірвалося.

Під час бою, поблизу села Греківка Луганської області, отримав важке поранення та був направлений на лікування до шпиталю на Харківщині.

Лікарі довго боролися за порятунок Миколи Олександровича, але 13 листопада життя Героя обірвалося.

Захисника поховали у рідному селі Тинне.

Тіло захисника, похованого на Херсонщині, повернуть до рідного Кам’янця-Подільського

У Кам’янці-Подільському прощатимуться з полеглим на війні 31-річним Русланом Козаком. Як повідомляють у пресслужбі міської ради, старший лейтенант боронив країну в АТО, а з початку повномасштабної війни, не вагаючись, пішов добровольцем у 28-му окрему механізовану бригаду імені Лицарів Зимового Походу.

«Руслан мужньо стояв за Херсон. 29 березня в запеклих боях він загинув. Був похований у селі Станіслав, – йдеться у повідомленні. – Після звільнення Херсонської області наш Герой повертається назавжди додому, де на нього так чекає його згорьована родина».

Без тата залишилась донька. Співчуваємо рідним і близьким…

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…