Skip to main content

На Закарпатті прощатимуться із загиблим воїном Олександром Олійником

У Чопі прощатимуться із загиблим воїном Олександром Олійником. Похорон відбудеться 26 листопада об 11:50 на міському кладовищі. “Усіх небайдужих громадян просимо долучитися до гідного вшанування загиблого Воїна.” Про це повідомляють на Facebook-сторінці […]

У Чопі прощатимуться із загиблим воїном Олександром Олійником. Похорон відбудеться 26 листопада об 11:50 на міському кладовищі.

“Усіх небайдужих громадян просимо долучитися до гідного вшанування загиблого Воїна.”

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Чопської міськради.

Військовий загинув 9 березня, виконуючи бойове завдання із захисту міста Ізюм Харківської області, — йдеться у повідомленні. У захисника залишилися дружина, доньки, батьки та брат.

Олійник Олександр Володимирович народився 17 вересня 1985 року в м. Лисичанську Луганської області. У 2000 році закінчив школу та вступив до хімічного технікуму, який закінчив у 2003 році. Після чого пішов працювати і заочно навчався у Луганському університеті.

У 2017 році Олександр навчався у Національній поліцейській академії, а потім працював у поліції. У 2019 році пішов служити до Збройних сил України. — повідомили в Чопській міськраді.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!