Skip to main content

У Кропивницькому попрощалися з бійцями Максимом Хижняком і Євгеном Чорним

У Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища попрощалися із загиблими захисниками Максимом Хижняком і Євгеном Чорним, повідомив керівник пресслужби міської ради Сергій Якунін. Солдат військової служби за контрактом Максим Хижняк […]

У Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища попрощалися із загиблими захисниками Максимом Хижняком і Євгеном Чорним, повідомив керівник пресслужби міської ради Сергій Якунін.

Солдат військової служби за контрактом Максим Хижняк загинув 19 жовтня в районі Нової Кам’янки на Херсонщині під час виконання бойового завдання. Через два дні йому мало б виповнитися 26 років.

Кропивничанка Анастасія Пешехонова прийшла вшанувати пам’ять Максима Хижняка. Говорить, навчалися разом у школі №20. “Був активним, товариським, хорошим хлопцем, рюкзак додому допомагав мені носити. Я не знала, що він після навчання присвятив себе військовій справі”.

Про загибель хлопця дізналася з соціальних мереж. “Спочатку я побачила пост, що його розшукують, як зниклого безвісти. А вчора прочитала про похорон. Дуже велика втрата для нас усіх”.

46-річний солдат зенітно-артилерійського відділення Євген Чорний загинув у Сіверськодонецькому районі Луганської області 8 листопада.

Родичка загиблого Інна Гавриленко розповіла, Євген пішов на війну добровольцем. “Він не зміг сидіти, склавши руки, й чекати, поки хтось воюватиме за нього. Дуже любив свою країну, свої родину”.

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…