Skip to main content

Захищаючи Україну загинув воїн Сахновщинської громади

У боях за Україну та її мирне життя загинув житель Сахновщинської громади, солдат, мінометник Сергій Олександрович ЛЕВЕНЕЦЬ, 1978 року народження. Про це 27 листопада повідомили на Facebook Сахновщинської громади. Сергій проявивши стійкість […]

У боях за Україну та її мирне життя загинув житель Сахновщинської громади, солдат, мінометник Сергій Олександрович ЛЕВЕНЕЦЬ, 1978 року народження.

Про це 27 листопада повідомили на Facebook Сахновщинської громади.

Сергій проявивши стійкість та мужність під час артилерійського обстрілу в районі Лиману (Донецька область) отримав поранення несумісне з життям та героїчно загинув.

Панахида та прощання з захисником України відбудеться 28 листопада о 13:00 за адресою: селище Сахновщина, вулиця Тарасів шлях, 88.

Схиляємо голови у скорботі та висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким полеглого Героя України! – йдеться в дописі.

Вічна пам’ять Герою! Герої не вмирають!

Сьогодні, Львів прощається з захисником України родом з Луганщини Денисом Метьолкіним.

У понеділок, 28 листопада, у Львові попрощаються з захисником України Денисом Метьолкіним. Чин похорону відбудеться у Гарнізонному храмі. Про це повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00. О 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Денис Метьолкін — уродженець міста Сєвєродонецьк Луганської області. Захиснику було 39 років.

Навчався за спеціальністю “кухар”. У 2002-2004 році працював на місцевому лісовому господарстві. Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Після повернення до цивільного життя працював у будівельній сфері у Сєвєродонецьку. Із початком повномасштабного вторгнення Росії, родина переїхала до Львова.

Денис Метьолкін працював поштарем у Львівській дирекції Акціонерного товариства “Укрпошта”. Згодом Денис Метьолкін став на захист Батьківщини, боронив її територіальну цілісність та незалежність у складі 68-ї окремої єгерської бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних сил України.

У воїна залишилися мама, брат, сестра та син.

Вічна слава та пам’ять тобі Герою!
Спочивайте з миром…