Skip to main content

Вічна слава Героєві… На війні полягли двоє воїнів-героїв із Полтавщини

  Під час оборони України від російських військ загинули бійці із Полтавщини Дмитро Кива та Іван Тарабан. Про це повідомив речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін. Дмитро Кива загинув 12 […]

 

Під час оборони України від російських військ загинули бійці із Полтавщини Дмитро Кива та Іван Тарабан. Про це повідомив речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Дмитро Кива загинув 12 жовтня. Це сталося поблизу міста Бахмут Донецької області. Він мав звання солдат. Воїн родом із села Федунка Шишацької громади, повідомив речник.

Як розповіли у Шишацькій селищній раді, у Дмитра Киви залишилися батьки. Воїнові було 36 років. Поховають загиблого 18 жовтня у селі Федунка.

Військовий із Миргородського району Іван Тарабан загинув, обороняючи Україну від російської армії. Про це повідомив речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Воїн поліг 15 жовтня під час зачистки території від мін. Сталося це поблизу селища Дробишеве Донецької області, говорить речник. 40-річний боєць мав звання сержант. Проживав у селі Степанівка Великобагачанської громади звідки і родом.

Як повідомили на сторінці громади, прощання із військовим та його поховання відбудеться опівдні 19 жовтня у селі Степанівка.