Skip to main content

Біль втрати не описати словами, Війна забрала життя герої з Кіровоградщини, загинули військові з Кіровоградщини

П’ятеро бійців з Кіровоградської області загинули, захищаючи Україну від російських солдатів: Сергій Тюпа, Віталій Зелінський, Олег Береговий, Віктор Бабін та Андрій Кісільов. 12 жовтня в селі Давидів Брід Херсонської області під час […]

П’ятеро бійців з Кіровоградської області загинули, захищаючи Україну від російських солдатів: Сергій Тюпа, Віталій Зелінський, Олег Береговий, Віктор Бабін та Андрій Кісільов.

12 жовтня в селі Давидів Брід Херсонської області під час бойового зіткнення з ворогом загинув боєць із села Первозванівка 39-річний Віталій Зелінський, повідомила голова Первозванівської громади Прасковія Мудрак. Попрощалися з чоловіком 22 жовтня в рідному селі. У чоловіка залишились мати та брат.

17 жовтня під час виконання бойового завдання внаслідок ракетного удару загинув житель села Плоско-Забузьке Вільшанської громади солдат Олег Береговий, 1985 року народження. Про це повідомив голова громади Микола Паранчевський.

25 лютого через широкомасштабне вторгнення Росії чоловіка мобілізували. Був оператором–розвідником. “Він був доброю, щирою людиною, завжди всіх підтримував та допомагав”, – написали про солдата.

Голова Великоандрусівської громади Аріф Різаєв повідомив про загибель захисника-земляка Андрія Кісільова.

17 жовтня в районі селища Невельське Донецької у результаті артилерійського обстрілу загинув 37-річний солдат з Добровеличківки Сергій Тюпа. Він отримав смертельні поранення, повідомив голова Добровеличківської громади Володимир Осієвський.

12 вересня під час виконання бойового завдання в селищі Піски Донецької області загинув боєць з селища Устинівка Устинівської громади 46-річний Віктор Бабін. Про це повідомив голова громади Ігор Пеньков.