Skip to main content

“Був сповнений оптимізму, бажання жити. Він назавжди залишиться в пам’яті колективу” Вічна пам’ять загиблому Герою!

У Чернігові попрощалися з сержантом Володимиром Суслом, який загинув поблизу Бахмута Із 57-річним захисником України сержантом Володимиром Суслом попрощалися 24 жовтня у Катерининській церкві в Чернігові. Чоловік понад 30 років працював майстром […]

У Чернігові попрощалися з сержантом Володимиром Суслом, який загинув поблизу Бахмута

Із 57-річним захисником України сержантом Володимиром Суслом попрощалися 24 жовтня у Катерининській церкві в Чернігові. Чоловік понад 30 років працював майстром на Чернігівській ТЕЦ.

Після повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до армії, був командиром стрілецького відділення одного з підрозділів Збройних Сил. Спочатку боронив Чернігів, потім потрапив на Схід.

13 жовтня чоловік загинув поблизу Бахмута. Його побратими не на камеру розповіли, що Володимир був на чергуванні й вже мав змінитися та йти спати, але сказав, що почергує ще, замість іншого військового. Росіяни розпочали обстріл, чоловік загинув від ворожої міни.

Спогадами про колегу з журналістами Суспільного поділився голова профкому ТЕЦ Геннадій Лавриненко.

“Чудова людина, чудовий фахівець. Колектив просто був шокований. Він десь місяці два тому був, ми його бачили, зустрічали. Був сповнений оптимізму, бажання жити. Він назавжди залишиться в пам’яті колективу, ми його ніколи не забудемо. Ні його, ні його дітей, онуків. Будемо допомагати, якщо зможемо”.

У Володимира залишилися дружина, двоє дорослих дітей та онуки. Поховали чоловіка на чернігівському кладовищі “Яцево”.